69. skupščina GZR 2024

69. skupscina GZ Ribnica 2024 Prejemniki priznanja Ignaija Merharja

V soboto, 16. marca 2024, je v gasilnem domu na Velikih Poljanah potekala 69. skupščina Gasilske zveze Ribnica. Predstavljena so bila poročila predsednika, poveljnika, poročila vseh komisij, finančno poročilo ter poročilo nadzornega odbora za preteklo leto 2023.

Na dogodku so bili prisotni člani ožjega vodstva GZ Ribnica, delegati ter predstavniki posameznih društev GZ Ribnica, kot tudi gostje iz sosednjih gasilskih zvez, predstavniki Gasilske regije Ljubljana II, podžupana občin Sodražica in Ribnica ter predstavnik policije.

Z leve proti desni: Jože Andolšek (predsednik GZR in poveljnik regije Ljubljana 2), dobitniki priznanj: Slavko Adamič, Vinko Kljun in Sebastjan Podobnik ter Bojan Kocjan (predsednik regije Ljubljana 2)
Z leve proti desni: Jože Andolšek (predsednik GZR in poveljnik regije Ljubljana 2), dobitniki priznanj: Slavko Adamič, Vinko Levstek in Sebastjan Podobnik ter Bojan Kocjan (predsednik regije Ljubljana 2)

Letošnji nagrajenci prestižnega priznanja Ignacija Merharja, ki ga podeljuje Gasilska regija Ljubljana II, so Slavko Adamič, Vinko Levstek in Sebastjan Podobnik. Priznanje Ignacija Merharja predstavlja najvišje gasilsko priznanje v naši regiji, ki se podeljuje članom gasilske organizacije in posameznikom za izjemne življenjske zasluge, pomembne za razvoj in napredek gasilske organizacije ter požarnega varstva v Republiki Sloveniji. Prav tako se podeljuje posameznikom in organizacijam za aktivno, vzorno in dolgotrajno sodelovanje z regijo Ljubljana II.

Iskreno čestitamo vsem nagrajencem ter jim želimo, da bi tudi v prihodnje aktivnega in predani udejstvovanja in delovanja tako v svojih društvih kot tudi na nivoju gasilske zveze.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.