Srečanje gasilskih sodnikov generacije 2021 v Sušju

Srecanje gasilskih sodnikov generacije 2021 v Susju GZ Ribnica

V organizaciji GZ Ribnica in v izvedbi GZ Slovenije, smo v PGD Sušje, lani v koronskem času izvedli tečaj za Sodnike gasilskih in gasilsko športnih disciplin.

Udeležili smo se ga tečajniki iz domače zveze, pridružili so se nam še tečajniki iz GZ Loški Potok, Velike Lašče, Dobrepolje in Ivančne Gorice. Udeleženci smo se med sabo zelo povezali, si med sabo pomagali in spodbujali. Tako smo stkali lepe vezi. Po uspešnem zaključku smo sklenili, da se ob novem letu dobimo.

Med letom smo se večkrat srečali, tako na tekmovanjih kot tudi na Krasu. Vedno je kdo vprašal, kdaj se dobimo. Po regijskem tekmovanju v Grosupljem je odločitev končno padla: dobiti se moramo! Tekmovanja so mimo, sedaj je čas za sproščeno srečanje. Nekako smo bili enotni, da bi srečanje organizirali sodniki iz Sušja (ker nas je bilo največ). Prav tako smo bili vsi za to, da se dobimo v gasilskem domu PGD Sušje, kjer smo tečaj opravljali. Z veseljem smo prevzeli to organizacijo.

Poslal sem vabilo in dobil neverjetne pozitiven odgovor. To me je še toliko bolj vzpodbudilo, da sem večji del organizacije, skupaj z domačimi sodniki, prevzel sam. Na srečanje, ki je bilo v PGD Sušje v petek 18.11.2022, smo poleg 21 tečajnikov, povabili tudi predsednika GZ Ribnica, sodnika tov .Jožeta Andolška in domačega uveljavljenega sodnika Petra Lovšina, ki sta nam pri praktičnem tečaju obilno pomagala. Od 21 udeležencev nas je bilo prisotnih 16. Takšnega odziva sem bil zelo vesel. Še posebej sem bil vesel, da sta med nami bila tudi Jože in Peter.

Srečanje je bilo zelo sproščeno, obujali smo spomine in že delali plane za naprej. Ekipa kot smo, se zagotovo ob letu zopet dobimo.

Veselje je delati s takšno ekipo. Zato bi se rad še enkrat v svojem imenu zahvalil, da ste z veseljem in obilo dobre volje prišli k nam v Sušje. Prav lepo vabljeni k nam tudi ob kakšnih drugih priložnostih.

Simon Novak, dežurni časnik

1 misli na “Srečanje gasilskih sodnikov generacije 2021 v Sušju

  1. Aleksander Car pravi:

    Simon hvala tebi in PGD Sušje za organizacijo, z veseljem sem se udeležil srečanja (in prav tako vsi ostali). Tako povezane ekipe nisem doživel še na nobenem izobraževanju, hvala vsem!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.