V drugo uspešnih pet NGČ tečajnikov

sodnik2

V ponedeljek, 8. 11. 2021, je v PGD Sušje potekalo ponovno preverjanje znanja šestih kandidatov za sodnike gasilskih in gasilsko športnih disciplin. Srečanja se je udeležilo tudi devet gasilcev, ki smo izpit predhodno že uspešno opravili ter smo tokrat sodelovali pri praktičnem delu izpita, saj je ena od kandidatk, zaradi odsotnosti na prvem roku, morala opravljati tudi praktični del izpita, ki ga je tudi uspešno opravila. V nadaljevanju se je v  teoretičnem delu izpita preizkusilo še šest kandidatov. Po napetih trenutkih čakanja rezultatov smo izvedeli, da je bilo pet kandidatov uspešnih, enemu pa žal ni uspelo.

Visok odstotek uspešnosti iz prvega kroga se je tako povišal na skoraj stoodstotno uspešnost, saj je bilo od enaindvajsetih kandidatov uspešnih kar dvajset. Iz domače gasilske zveze in iz GZ Loški Potok, s katero sodelujemo pri organizaciji vseh gasilskih tekmovanj, smo bili pri opravljanju izpita uspešni vsi kandidati.

Iskrene čestitke vsem kandidatom za uspešno zaključen tečaj.

Z gasilskim pozdravom »NA POMOČ!«

Matjaž Pucelj

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Required fields are marked *

Ta spletna stran uporablja orodje Akismet za zmanjševanje neželjenih komentarjev. Preberite si, kako so vaši podatki ob oddaji komentarja procesirani.