Visoka uspešnost tečaja SODNIK GŠTD

tecajnigi sodnik gstd

v GZ Ribnica smo na nivoju regije Ljubljana II uspešno izpeljali tečaj za sodnike gasilskih in gasilsko športnih disciplin. Tečajnike je gostilo PGD Sušje, kjer so zelo lepo poskrbeli za vse udeležence. Udeleženci smo prihajali iz GZ Dobrepolje, GZ Ivančna Gorica, GZ Loški Potok, GZ Ribnica in GZ Velike Lašče. Pravico do zaključnega preverjanja je pridobilo enaindvajset kandidatov, uspešno pa ga je opravilo kar petnajst tečajnikov. To je po besedah vrhunskih sodnikov, ki so sestavljali strokovno komisijo, visoko nad slovenskim povprečjem na tem tečaju, kjer je uspešnost pod polovičnim pragom. Poudariti je potrebo, da ima šest tečajnikov še drugo možnost zaključnega preverjanja in verjamemo, da jo bodo uspešno izkoristili.

S tem tečajem je regija dobila veliko število novih sodnikov, ki bomo pripomogli k boljšemu in uspešnejšemu izvajanju tekmovanj. Hkrati pa je naše poslanstvo tudi prenašanje znanja ostalim članom v naših vrstah, da pridobijo dodatno znanje za zagotavljanje uspešnejše gasilske poti.

Zapisal Matjaž Pucelj

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Required fields are marked *

Ta spletna stran uporablja orodje Akismet za zmanjševanje neželjenih komentarjev. Preberite si, kako so vaši podatki ob oddaji komentarja procesirani.