Podpis pogodbe za novo vozilo GVC 16/25 za PGD Dolenja vas

Podpis pogodbe PGD Dolenja vas

V torek, 16. marca, je v gasilskem domu PGD Dolenja vas potekal slovesni podpis pogodbe o nakupu novega gasilskega vozila z oznako GVC 16/25 med PGD Dolenja vas in podjetjem WEBO.SI d.o.o., ki je bil izbran na javnem razpisu kot edini ponudnik. Na dogodku so bili prisotni predsednik Gasilske zveze Ribnica, Jože Andolšek, predsednik PGD Dolenja vas Leon Zobec kot podpisnik pogodbe s strani naročnika, prokurist podjetja WEBO, Borut Satler, kot podpisnik pogodbe s strani izvajalca in župan Ribnice, Samo Pogorelc.

Primer GVC 16/25 PGD Ruše - Webo d.o.o.
Primer GVC 16/25 PGD Ruše – Webo d.o.o.

Gre za nakup gasilskega vozila z vgrajenim rezervoarjem za vodo, volumna 3000 l, gasilsko-tehnično opremo ter najmanj eno hitro napadalno napravo. Gasilsko vozilo s cisterno GVC-16/25 se bo uporabljalo za gašenje in reševanje pri požarih ter za manjše tehnične intervencije. Osnovna vrednost investicije znaša 225.000 €, od tega bo Občina Ribnica v letu 2021 in 2022 prispevala skupaj 150.000 €, razliko pa bomo dolenjevaški gasilci zbrali s pomočjo sponzorjev. Ob tej priložnosti se za trenutne donacije zahvaljujemo podjetjem Inotherm d.o.o., Ertl steklo d.o.o., Blesk d.o.o., Avtomati Armič d.o.o. in Merhi s.p.

Gasilska služba je tista, na katero se v kritičnih situacijah lahko občanke in občani najbolj zanesete in prav zagotovo bomo z novim gasilskim vozilom zagotovili še višjo kvaliteto izvajanja gasilske službe v naši občini.

Na pomoč!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.