Uspešen zaključek zadnje skupine tečajnikov NGČ

NGC 2020 Tretja skupina

Zadnja, tretja skupina tečajnikov za NGČ je uspešno opravila izpit na Igu

V nedeljo, 21.3.2021,  se je zadnja skupina 8 tečajnikov za NGČ (5 tečajnikov in 3 tečajnice ter inštruktor) udeležilo zaključnega praktičnega preverjanja znanja na Izobraževalnemu centru za zaščito in reševanje Ig. Po posameznih dodeljenih točkah so tečajniki in tečajnice dokazovali svoje znanje kot vodje intervencij v gašenju visoke stavbe oziroma bloka, v gašenju v požarni hiši, v gašenju v klasični dimni hiši s požari v kuhinji, kleti ali kakšnem drugem prostoru s požari v industrijski delavnici, ki ima nad seboj stanovanje.

Predhodne priprave in usposabljanja tečajnikov so se izkazala za dobrodošla, saj so vsi tečajniki in tečajnice na koncu uspešno opravili zaključni izpit. Plan izobraževanja in usposabljanja v okviru GZ Ribnica je usmerjen proti ciljem vzdrževanja in nadgradnje doseženega nivoja znanja ter prenosu znanja na nove generacije.

V okviru tečaja za nižjega gasilskega častnika v organizaciji GZ Ribnica, čestitamo vsem tečajnikom in tečajnicam iz PGD Sušje, za uspešno opravljen tečaj in pridobljen čin nižji gasilski častnik.

Vodstvo GZ Ribnica

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Required fields are marked *

Ta spletna stran uporablja orodje Akismet za zmanjševanje neželjenih komentarjev. Preberite si, kako so vaši podatki ob oddaji komentarja procesirani.