Zaključni izpit NGČ 2020

Zakljucni izpit

Objavljamo termine za teoretnični del izpita za NGČ.

Skupina Ribnica

Za tečaj ID 11237 bo teoretični del potekal v soboto, 29. avgusta 2020, ob 16:00, v GZ Ribnica, predsednik ocenjevalne komisije je Aleš MEDLE.

Skupina Sodražica

Za tečaj ID 11276 bo teoretični del potekal v nedeljo, 6. septembra 2020, ob 8:30, v PGD Sodražica, predsednik ocenjevalne komisije je Marko GORŠE.

Skupina Sušje

Za tečaj ID 11251 bo teoretični del potekal v nedeljo, 13. septembra 2020, ob 8:30, v PGD Sušje, predsednica ocenjevalne komisije je Martina MODI.

Tečajniki bodo avtomatsko prijavljeni na zaključni izpit skupine, kamor so hodili na predavanja. Kdor ne more na dodeljen termin, naj to sporoči v roku 8 dni, da se ga prijavi k drugi skupini.

Najkasneje 7 dni pred posameznim zaključnim izpitom pričakujemo dostavljene manjkajoče seminarske naloge v tiskani obliki na sedež GZ Ribnica. Brez narejene seminarske naloge tečajniki ne bodo mogli pristopiti na zaključni izpit. Po opravljenem teoretičnem zaključnem izpitu bomo prijavili vse tri skupine na praktični del na Igu, predvidoma oktobra 2020. Udeležba na teoretičnem zaključnem izpitu je v delovni uniformi. V koliko se bo pojavila potreba po kakšnem osvežitvenem predavanju, se lahko to naredi pred zaključnim izpitom

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Required fields are marked *

Ta spletna stran uporablja orodje Akismet za zmanjševanje neželjenih komentarjev. Preberite si, kako so vaši podatki ob oddaji komentarja procesirani.